Več kot 80 let s svojo kuho navdušujemo tako domače kot tuje goste

Gostilna Rozika je najstarejša ptujska gostilna, ki posluje že več kot 80 let in s svojo lokalno, tradicionalno in predvsem domačo kuho navdušuje domače ter tuje goste. Gostilna Rozika je v starem mestnem jedru najstarejšega slovenskega mesta in s svojim notranjim kot zunanjim ambientom, pričara obiskovalcem nepozabno pristno kulinarično vzdušje. Tradicionalne jedi, so predstavljene na sodoben način in gostje Gostilne Rozika, lahko tako ves čas okušajo tradicionalne ptujske okuse, ki dajejo gostom Rozike posebno kulinarično doživetje v zavetju tradicije in sodobnosti. Vabljeni k Roziki.

``Vedno želim popoln krožnik.``

Znanje o delu v gostilni in kuhinji sem začel pridobivati takoj po končani srednji šoli v restavraciji Perutnine Ptuj. Na samostojni poti sem se srečal s številnimi izzivi, ki sem jih skupaj s sodelavci vedno premagal. Le s skupnimi močmi lahko pripravimo popoln krožnik in s tem zadovoljimo stranko. Uživam, ko vidim nasmejane obraze naših gostov. Zame je zelo pomemben izbor lokalne hrane in pridelkov ter s tem povezovanje manjših skupnosti. Zato se v gostilni Rozika trudimo, da vse potrebne sestavine pridobimo od lokalnih ponudnikov.

Aleš Vilčnik - Lastnik gostilne Rozika

Želimo izboljšat svoje storitve zato cenimo vsako mnenje. Veseli bomo, če boste svoje mnenje o nas pustite tudi na Tripadvisor.

Sledi nam na družabnih omrežjih